11.6 C
Lloret de Mar
Hospital Comarcal de Blanes

ICV – EUiA i ELLSSP tornen a demanar la dimissió dels responsables de la Corporació

En aquest sentit, presenten una moció al ple de dilluns. ICV - EUiA també proposarà que l'Ajuntament no treballi amb empreses que deuen sous als treballadors i que Lloret sigui Capital de la Cultura Catalana.

Hospital Comarcal de Blanes

Darreres Notícies

ICV-EUiA presenta tres mocions en el ple de dilluns, una de les quals defensarà conjuntament amb En Lloret Sí Se Puede. La proposta compartida critica la Corporació de Salut. Tal com vam explicar fa uns dies, l’hospital de Blanes ha adjudicat a una empresa privada el lloguer de les cadires que hi ha al costat dels llits dels malalts i que els acompanyants han de pagar si volen reclinar-les per passar la nit. Ho ha exposat el portaveu d’ICV – EUiA, Xavier Rodríguez Pacios, que ha afegit que demanen la dimissió dels màxims responsables de la Corporació.

Una altra moció que ICV-EUiA presenta en solitari demana que l’Ajuntament no treballi amb empreses de Lloret que tinguin deutes amb els treballadors; és a dir, que només faci contractes amb les empreses que estiguin al dia en el pagament de salaris o bé en les indemnitzacions.

Finalment, la tercera proposta és de caire cultural: ICV-EUiA vol que es proposi la vila de Lloret com a candidata a capital de la cultura catalana de l’any 2020, a l’Organització Capital de la Cultura Catalana.

Totes tres mocions es debatran al ple de dilluns, que com és habitual començarà a les sis de la tarda i es podrà seguir en directe a través de la ràdio.

spot_img

El + Vist