19.2 C
Lloret de Mar
Dades presentades per la formació

ICV – EUiA és l’únic partit que ha justificat la subvenció de grup municipal

La coalició recorda que aquesta justificació és obligatòria des que es va aprovar en un ple del 2013.

Dades presentades per la formació

Darreres Notícies

ICV – EUiA ha justificat a què ha dedicat l’aportació anual que rep de l’Ajuntament com a grup municipal. El 25 de gener va entrar per registre les diferents factures amb què s’ha gastat la subvenció rebuda el 2015.

Tot i que la coalició és l’únic grup municipal que ha fet aquesta justificació, el portaveu de la formació, Xavier Rodríguez Pacios, recorda que és obligatòria des que es va aprovar en un ple del 2013. El regidor ha afegit que hi ha temps fins al 31 de març per justificar aquestes despeses; per tant, esperaran fins aquella data i, si l’1 d’abril n’hi ha que no ho han fet, demanaran que no se’ls ingressi la subvenció fins que ho facin.

Pacios recorda que també és obligatori que els regidors facin pública la declaració de la renda i que el mandat anterior ell va ser l’únic que ho va fer. En aquest sentit, critica que s’aprovin iniciatives de cara a la galeria però que després no es compleixin.

ICV – EUiA va rebre, el 2015, un total de 7.800 euros de l’Ajuntament. La resta de diners fins arribar al seu pressupost, que puja 14.000 euros, s’aconsegueix a través dels simpatitzants i d’actes que s’organitzen al llarg de l’any.

ICV – EUiA fa una crida a la resta de regidors i grups municipals perquè duguin a terme un exercici de transparència.

spot_img

El + Vist