14.5 C
Lloret de Mar
Cartell

ICV – EUiA farà arribar uns mínims a CiU i MILLOR per donar-los suport

El document que fixa els mínims es fixarà en una assemblea oberta a tothom, aquest dissabte.

Cartell

Darreres Notícies

ICV – EUiA convida tots els ciutadans perquè aquest dissabte assisteixin a l’assemblea que la coalició durà a terme per decidir quins són els punts mínims que faran arribar tant a CiU com al MILLOR per donar-los suport en el ple d’investidura. El portaveu de la coalició, Javier Rodríguez Pacios, argumenta que faran arribar el document als líders d’aquestes dues formacions perquè considera que l’alcalde ha de pertànyer a una de les dues llistes més votades.

ICV – EUiA està elaborant un document que aprovarà aquest dimecres i que serà el que presentarà dissabte a tots els veïns que vulguin participar a l’assemblea ciutadana, amb l’objectiu de fixar un text definitiu que serà el que es farà arribar a CiU i MILLOR. La idea és demanar que aquestes dues formacions es comprometin a uns mínims, tot i que Pacios aclareix que donar-los suport a la investidura no significa que ICV – EUiA entri a formar part del govern. En aquest sentit, Pacios considera que els pactes de govern s’hauran de determinar més endavant. El ple d’investidura del nou alcalde de Lloret es farà el 13 de juny.

Pel que fa a l’assemblea ciutadana que convoca ICV – EUiA per aquest dissabte, es farà a les sis de la tarda, al Puntet de l’avinguda de Vidreres.

 

spot_img

El + Vist