15.4 C
Blanes
Cartell de la mobilització

ICV – EUiA i Podem de Lloret se sumen a una mobilització en defensa de les pensions

La crida es va en l'àmbit estatal, demà dijous. La concentració a Lloret es farà a les 12 hores, a la plaça Pere Torrent.

Cartell de la mobilització

Darreres Notícies

Mobilització en defensa de les pensions. És una crida d’àmbit estatal i a Lloret de Mar la promouen ICV – EUiA i Podem.

La protesta pretén reclamar que es torni a revaloritzar la paga als jubilats, tenint en compte l’increment de l’IPC. Des del 2013, el Govern espanyol puja les pensions un 0’25% cada any i els pensionistes ho consideren una pujada insuficient, tenint en compte que, per exemple, el 2017 l’IPC va tancar l’any amb una puja de l’1’4%.

El portaveu d’ICV – EUiA, Xavier Rodríguez Pacios, que opina que és una presa de pèl i que respon a la política que fan els partits de dretes. Pacios creu que és inviable un sistema basat en les pensions privades, que, segons ell, és el que fomenten les polítiques del Govern del PP.

Segons Rodríguez Pacios, a Lloret hi ha més de 5.000 pensionistes i l’impacte econòmic que representa la no revalorització de les pensions és de mig milió d’euros l’any.

La concentració a Lloret es farà demà dijous a les dotze del migdia, a la plaça Pere Torrent. Allà s’hi ubicarà, també, la campanya de recollida de signatures que han impulsat CCOO i UGT des de principis d’aquest mes de febrer.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist