16 C
Lloret de Mar
Cartell del concurs

ICV – EUiA proposa ‘tombar la truita’ per commemorar la Segona República

Aquest divendres, 14 d'abril, fa 86 anys de la proclamació de la Segona República i la coalició organitza un concurs de truites per reivindicar la Tercera República.

Cartell del concurs

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

ICV – EUiA commemora aquest divendres, 14 d’abril, el 86è aniversari de la proclamació de la Segona República. La nit del 13 al 14 penjarà banderes republicanes a diferents punts de Lloret i de cara a divendres, ha programat un concurs de truites.

El lema és, precisament, Tombem la truita. La voluntat dels ecosocialistes, segons el seu portaveu, Xavier Rodríguez Pacios, és informar la ciutadania dels valors republicans d’una manera lúdica.

ICV – EUiA aprofita l’efemèride per reivindicar la tercera república, basada en els valors d’esquerres de la segona.

Els membres d’ICV – EUiA seran davant de la font de la Kaikuta, al Rieral, aquest divendres d’onze a dues. Tothom que vulgui participar al concurs ha de portar la truita feta i el jurat seran els mateixos participants.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.