13.9 C
Lloret de Mar
Miguel Gracia, en un ple anterior

ICV – EUiA vol que es millorin les condicions laborals de ‘Las Kellys’

La formació presenta una moció al ple d'aquest dilluns per instar l'Estat que el col·lectiu es pugui prejubilar, entre altres coses.

Miguel Gracia, en un ple anterior

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

ICV – EUiA presenta una moció al ple d’aquesta tarda per demanar que es reconeguin les tasques de les persones que netegen els hotels, les cambreres de pis, que elles mateixes s’han organitzat en un col•lectiu anomenat Las Kellys.

El regidor Miguel Gracia ha explicat que, el més destacat, és instar l’Estat que busqui fórmules perquè aquestes dones es puguin jubilar de manera anticipada donat el fort desgast físic i psíquic que els provoca aquesta feina. La moció també pretén instar l’Estat que reconegui com a malalties professionals les derivades de la feina que duen a terme les cambreres de pis, om la ciàtica, la lumbàlgia o l’hèrnia discal, entre altres.

A més, es vol instar la Generalitat a posar en marxa una sèrie d’actuacions sobre seguretat laboral i prevenció de riscos laborals i a reconèixer els hotels que garanteixen les condicions laborals d’aquest col•lectiu. Miguel Gracia posa de relleu la importància de la feina que realitzen les anomenades Kellys. ICV – EUiA espera que la moció de suport a les cambreres de pis s’aprovi per unanimitat.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.