17.4 C
Lloret de Mar
Els regidors d'ICV - EUiA al centre

ICV – EUiA vol que els veïns sense recursos puguin saldar deutes amb treballs comunitaris

La proposta es debatrà al ple municipal de dilluns, a través d'una moció presentada pels ecosocialistes.

Els regidors d'ICV - EUiA al centre

Darreres Notícies

ICV – EUiA vol que l’Ajuntament permeti a les persones amb menys recursos saldar els seus deutes municipals a través de treballs comunitaris. En aquest sentit, presenta una moció al ple de dilluns que demana que es creï una comissió específica per redactar una ordenança que detalli quins deutes i quin tipus de treballs es podrien incloure en aquesta iniciativa. El portaveu de la coalició, Xavier Rodríguez Pacios, ha aclarit que la mesura només es destinaria a persones necessitades.

La moció es debatrà al ple de dilluns, però no és l’única proposta que farà ICV – EUiA en aquesta sessió. El grup de l’oposició també demana que es reclami a la Generalitat que faci una aportació econòmica per a les escoles bressol. Pacios ha recordat que en l’època del tripartit la dotació era de 1.800 euros per nen matriculat; una xifra que s’ha anat reduint i de cara al 2016 es preveu que no hi hagi cap subvenció. Els ecosocialistes creuen que si el Govern català no fa front a la despesa, ho haurà d’assumir l’Ajuntament perquè les famílies necessiten aquesta ajuda.

Finalment, ICV – EUiA també presenta una moció per demanar que es modifiqui el reglament perquè puguin entrar a formar part de Lloret Turisme les associacions de veïns i els sindicats.

Les tres mocions es debatran al ple municipal de dilluns, que com és habitual començarà a les sis de la tarda i es podrà seguir en directe a través de Nova Ràdio Lloret.

spot_img

El + Vist