16.8 C
Blanes
Hospital Comarcal de la Selva, a Blanes

Iñaki García és el nou gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Agafarà el relleu de Núria Constans, que acabarà les seves funcions aquest mes de juliol, després d'estar 14 anys al capdavant de l'organisme.

Hospital Comarcal de la Selva, a Blanes

Darreres Notícies

Iñaki García Bernis és el nou director gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que gestiona, entre altres centres, l’hospital de Blanes i el sociosanitari de Lloret. Agafarà el relleu de Núria Constans, que acabarà les seves funcions aquest mes de juliol, després d’estar 14 anys al capdavant de l’organisme. Al 2016, els plens de Lloret i Blanes van demanar la dimissió de Constans. En el seu moment, van argumentar mala gestió i falta de transparència en la Corporació de Salut.

Ara, Iñaki García assumirà les funcions de director gerent, després d’haver estat escollit per unanimitat. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Administració d’Empreses, diplomat en Economia i amb titulació en el Programa de Direcció General. A més, acumula una àmplia experiència professional.

circo de las estrellas

El president de la Corporació, Albert Fernández, argumenta que “reuneix les condicions per ser el gerent, demanàvem una persona amb experiència en la direcció dins del món de la salut, ell té 30 anys d’experiències professional”.

La incorporació d’Iñaki García es realitzarà el proper 4 de setembre.

D’altra banda, el president de l’organisme ha aprofitat l’anunci del nomenament del nou gerent per respondre les crítiques que ha rebut la Corporació per les cues a les urgències nocturnes. Ho van denunciar des de CCOO i dels grups municipals d’ICV-EUiA i En Lloret Sí Se Puede, assenyalant que hi havia nits amb un sol metge per atendre tots els pacients a l’hospital de Blanes.

En aquest sentit, Fernández reconeix que “és cert que aquest any hi ha hagut un pic de gent que ha entrat per urgències i això, en alguns moments, ha comportat que l’espera sigui una mica elevada”.

Tant els partits com el sindicat van recordar que l’equip d’urgències l’han de formar tres metges polivalents i un d’internista, enlloc de tenir-ne un de sol a les nits, com ha passat en certes ocasions aquest mes de juliol. També han criticat la gestió que fa la Corporació de l’hospital sociosanitari de Lloret. Afirmen que la qualitat del menjar no millora, que cal fer reformes i agafar més personal.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist