2.3 C
Lloret de Mar

Inaugurades les obres del port de Canyelles, de més de 2 milions d’euros

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va estar ahir a Lloret, en concret a Cala Canyelles, on va inaugurar les obres de renovació del port esportiu. La inversió supera els 2 milions d’euros, que han anat a càrrec íntegrament del Club Nàutic. Santi Vila subratlla els bons resultats dels treballs, i ho compara […]

L'alcalde, el president del CN Cala Canyelles i el conseller
L'alcalde, el president del CN Cala Canyelles i el conseller

Darreres Notícies

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va estar ahir a Lloret, en concret a Cala Canyelles, on va inaugurar les obres de renovació del port esportiu. La inversió supera els 2 milions d’euros, que han anat a càrrec íntegrament del Club Nàutic.

servicios profesionales jimenez

Santi Vila subratlla els bons resultats dels treballs, i ho compara amb la feina que es fa a Lloret com a destinació turística.

Durant la visita, ahir a Cala Canyelles, del conseller, l’alcalde li va recordar que hi ha un projecte de fa temps per poder ampliar les instal·lacions del port.

Romà Codina argumenta que es tracta de tenir més amarradors, poder acollir velers i sobretot disposar d’un moll més segur quan hi ha temporals.

El conseller va proposar als representants municipals de Lloret i a la resta de presents, de trobar-se de nou a la tardor per poder parlar del projecte d’ampliació al sector de Cala Canyelles. La idea seria incloure’l dins del proper pla de ports de la Generalitat, pel 2016 al 2020.

Durant la visita, els membres del club i els pescadors de Lloret van reiterar a Santi Vila la necessitat de tenir un port més gran i més segur.

Pel que fa a les obres inaugurades aquest dilluns, culminen un procés iniciat al 2012, en què s’han reparat els fonaments del moll, s’ha substituit la grua, a més d’un nou edifici per als socis.

El president del club nàutic, Antoni Comas, assenyala que l’entitat compta en l’actualitat amb 137 socis.

La renovació de la concessió al club nàutic de Cala Canyelles, per un període de 20 anys, implicava les obres de millora i renovació de les instal·lacions. Inaugurades aquest dilluns pel conseller Santi Vila, els treballs superen els 2 milions d’euros.

spot_img

El + Vist