23.6 C
Blanes

Inaugurats els Jardins de Santa Clotilde.

Amb un gran espectacle, una gala per a destacar l’esplendor renovat del recinte, s'han inaugurat els restaurats Jardins de Santa Clotilde amb una llarga llista de convidats vinguts tant de Catalunya com de l'Estat.   Representants del món polític, social i cultural, que han admirat la bellesa de Santa Clotilde a través d’una visita diferent, ja que s'ha […]

Darreres Notícies

Amb un gran espectacle, una gala per a destacar l’esplendor renovat del recinte, s'han inaugurat els restaurats Jardins de Santa Clotilde amb una llarga llista de convidats vinguts tant de Catalunya com de l'Estat.

 

circo de las estrellas

Representants del món polític, social i cultural, que han admirat la bellesa de Santa Clotilde a través d’una visita diferent, ja que s'ha fet teatralitzada.

 

Entre els convidats presents a l'acte s'hi han aplegat el representant del govern de l’Estat a Catalunya i l’expresident del Comitè Olímpic Internacional.

 

A més d’ells,  la presència de la Marquesa de Roviralta, propietària dels terrenys, i altres membres de la noblesa. Les entitats culturals i patrimonials, com la Fundació Territori i Paisatge, els representants dels Jardins Botànics de Catalunya i del món universitari. 

Recordem que dissabte els Jardins de Santa Clotilde obren les portes al públic i que es podran visitar gratuïtament fins a finals del mes de juny.     

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist