12.3 C
Blanes
Toni Puig, interpel·lant directament els assistents del taller

Escolta Toni Puig i els participants del taller sobre màrqueting i marca de ciutat

Aquesta ha estat la principal conclusió que ha generat el taller de Toni Puig, professor de màrqueting públic d’ESADE.

Toni Puig, interpel·lant directament els assistents del taller

Darreres Notícies

El repte és innovar perquè Lloret torni a ser una ciutat o destí turístic singular, com passava dècades enrere, amb capacitat d’atracció al llarg de tot l’any.

Aquesta ha estat la principal conclusió que ha generat el taller de l’incomparable Toni Puig, professor de màrqueting públic d’ESADE. Amb una 40a d’assistents, el ponent del cicle Repensa ha organitzat una pluja d’idees entre el públic. Els ha demanat respostes clares i directes, davant dels reptes i necessitats que té Lloret a l’hora de construir la seva pròpia marca com a ciutat. Amb una actitud provocadora i efectiva, Puig ha etzibat als participants “no tingueu por d’equivocar-vos, somieu“.

Una de les idees que s’han exposat en més d’una ocasió és la de crear a Lloret una escola de formació turística, però no una qualsevol, sinó, tal i com ha dit Toni Puig, la Bauhaus de les escoles de turisme, la que sigui innovadora i capdavantera, per on hi passin “els futurs Ferran Adrià però del turisme“.

El taller de Toni Puig és diferent a la resta de Repensa. Enlloc de durar un parell d’hores, com els altres, s’ha allargat tot aquest dijous, amb una part tèorica a la sala polivalent de la Biblioteca i, a la tarda, una part pràctica, en què amb els assistents ha sortit a passejar per Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist