23.1 C
Lloret de Mar
Informació dels cursos

Les inscripcions per als cursos de català s’obren aquest dijous

Les inscripcions s’han de formalitzar entre el 12 i 20 de gener a la seu de l’Oficina de Català, situada al carrer Felicià Serra i Mont.

Informació dels cursos

Darreres Notícies

L’Oficina de Català obre les inscripcions de la nova tanda de cursos demà dijous. Les classes començaran entre el 23 i el 24 de gener i s’ofereixen els nivells habituals, des de l’inicial fins al de suficiència o C1. En total, són onze cursos diferents de durada trimestral.

La directora de l’Oficina, Cesca Cornellà, ha explicat que sempre els nivells més baixos són els que tenen més demanda. Els cursos es fan de manera trimestral i acaben abans de Setmana Santa perquè els alumnes que treballin de temporada puguin incorporar-se als seus llocs de treball havent acabat les classes.

Les inscripcions s’han de formalitzar entre el 12 i 20 de gener a la seu de l’Oficina de Català, situada al carrer Felicià Serra i Mont. L’equipament obre els matins, de 10 a 14 hores, i els dijous a la tarda, de 15.30 a 19. El Consorci per la Normalització Lingüística treballa perquè les inscripcions també es puguin fer en línia, però de moment només es poden fer de manera presencial.

Cal tenir en compte que les persones que no treballen tenen una reducció important en la matrícula.

spot_img

El + Vist