19.8 C
Blanes
Irene Rigau

Irene Rigau serà avui a Lloret per explicar la viabilitat de l’Estat propi

Ho farà en un acte de CDC, on també recollirà propostes de cara a les eleccions del 27-S.

Irene Rigau

Darreres Notícies

Irene Rigau serà aquesta tarda a Lloret, com a membre del comitè de direcció de CDC. La consellera participarà en un acte de partit, amb l’objectiu d’explicar la viabilitat de l’Estat propi i recollir propostes de cara a les eleccions del 27-S.

El president de CDC a Lloret, Jordi Martínez, argumenta que aquest tipus de jornades són importants perquè la tasca que es fa als municipis per fer arribar el projecte del partit és fonamental.

circo de las estrellas

L’ANC ha demanat que el 27-S es presentin el mínim de llistes independentistes possibles sota una marca comuna. Una opció que Martínez defensa i recorda que també és la voluntat del president de la Generalitat.

Pel que fa a la ruptura entre CDC i UDC, Jordi Martínez ha explicat que a Lloret l’afectació és mínima i que esperaran a rebre ordres de la direcció general per actuar.

La jornada de treball d’avui amb la consellera Rigau està prevista a les set de la tarda a l’hotel Rigat i s’hi esperen un centenar de persones. Tot i que va adreçada a militants i simpatitzants de la comarca de la Selva, Martínez ha dit que si algun veí hi està interessat que contacti amb la formació.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist