11.4 C
Lloret de Mar
L'ascensor arreglat

Ja funciona l’ascensor de l’hospital sociosanitari que portava 6 mesos espatllat

Recordem que alguns usuaris no han pogut sortir del centre des del setembre, ja que era l’únic ascensor que connectava la tercera planta amb el carrer.

L'ascensor arreglat

Darreres Notícies

Ja funciona l’ascensor de l’hospital sociosanitari que portava sis mesos espatllat. Ho publica el Diari de Girona, que explica que l’aparell es va avariar al setembre i des d’aleshores alguns usuaris no han pogut sortir del centre, ja que era l’únic ascensor que connectava la tercera planta amb el carrer.

El diari afegeix que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva va anunciar ahir que l’aparell reparat funciona des de divendres passat. Recordem que el problema va arribar –a través del Síndic del Ciutadà– fins al Síndic de Gregues, que a finals de febrer va reobrir el cas arran de la queixa d’un grup d’usuaris.

Ja vam informar fa uns dies a la ràdio que l’ascensor es va espatllar el 23 de setembre i el contracte amb l’empresa que s’encarrega de canviar-lo es va signar l’11 d’octubre, amb l’objectiu que les obres estiguessin acabades l’11 de gener. Però aquell dia els treballs no havien ni començat, ja que els primers passos es van fer el 24 de gener. A finals de febrer la Corporació va avançar que la intenció era que l’ascensor comencés a funcionar divendres 3 de març, però es va retardar una setmana, ja que va començar a funcionar divendres 10 de març.

El Diari de Girona afegeix que en relació a l’incompliment del termini que tenia l’empresa per instal•lar l’ascensor, la CSMS està estudiant si aplicar algun tipus de sanció.

spot_img

El + Vist