8.3 C
Lloret de Mar

Ja han començat les obres de remodelació de l’interior del passeig

Ja han començat les obres de reforma del passeig. Des d’ahir dilluns, la calçada interior del passeig Verdaguer està tallada al trànsit perquè ja han començat els treballs que han d’estar enllestits abans de Setmana Santa. L’alcalde, Romà Codina, ha explicat, però, que les obres han començat per la zona més propera al Museu del […]

Passeig tallat
Passeig tallat

Darreres Notícies

Ja han començat les obres de reforma del passeig. Des d’ahir dilluns, la calçada interior del passeig Verdaguer està tallada al trànsit perquè ja han començat els treballs que han d’estar enllestits abans de Setmana Santa.

L’alcalde, Romà Codina, ha explicat, però, que les obres han començat per la zona més propera al Museu del Mar i que s’aniran fent per trams, perquè els veïns que tenen aparcaments tinguin la mínima afectació possible. A més, mentre durin els treballs, els veïns que tinguin un aparcament en aquesta zona podran demanar una plaça gratuïta a la plaça Pere Torrent.

El projecte consisteix en convertir la calçada interior del passeig Verdaguer, la rambla Romà Barnés, les places Espanya i de la Torre i el carrer Prat de la Riba en un vial a un sol nivell.

De moment, només s’ha tallat al trànsit l’interior del passeig Verdaguer. El tram que va de l’avinguda Just Marlés fins a la plaça de la Torre seguirà obert fins al gener, ja que les obres començaran per les voreres i aspectes com el clavegueram, l’aigua i la lluminària.

L’alcalde, Romà Codina, confia en què les obres estaran acabades per Setmana Santa i demana paciència a tots els veïns, tot i que creu que aquesta és la millor època de l’any per fer els treballs.

El projecte supera el milió d’euros i està finançat, en bona part, per la Generalitat, a través de la taxa turística. L’objectiu és millorar la mobilitat del sector i l’accessibilitat de les persones. L’alcalde ha afegit que, de moment, seguiran circulant-hi els cotxes i que en un futur ja es decidirà si es converteix en un espai per a vianants.

spot_img

El + Vist