Diumenge, 24 gener 2021
12.1 C
Lloret de Mar
Les obres ja han començat

Ja han començat les obres del futur Esclat de Lloret de Mar, a la zona de Sant Quirze

La inversió del grup Bon Preu és de 12 milions d'euros. La previsió és que els treballs durin uns 18 mesos, de manera que el nou Esclat ha d’estar enllestit a finals de l’any que ve.

Les obres ja han començat

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Ja han començat les obres del futur Esclat de Lloret, que es construirà a la zona de Sant Quirze. El grup Bon Preu, al qual pertany Esclat, invertirà 12 milions d’euros en la construcció del nou establiment, que ocuparà més de 19.000 metres quadrats, repartits en dues plantes. 5.000 seran de superfície comercial i es construiran 1.100 places d’aparcament, de les quals 650 seran cobertes. Tot plegat farà que sigui la superfície comercial més gran del municipi i la més gran del grup a la comarca de La Selva.

La previsió és que els treballs durin uns 18 mesos, de manera que el nou Esclat ha d’estar enllestit a finals de l’any que ve. El cap d’expansió d’Esclat i Bon Preu, Josep Maria Vinyes, ha remarcat que Lloret de Mar és un punt molt important per a l’empresa i per això mantindran oberts els dos supermercats que ja tenen al municipi i, a més, deixen la porta oberta a obrir-ne més.

L’edifici, seguint la línia de tots els equipaments de Bon Preu, tindrà un grau d’eficiència energètica elevat per ser al màxim de sostenible que sigui possible.

Amb l’obertura d’aquest hipermercat, situat a l’avinguda de les Alegries -just a l’entrada del municipi per la carretera de Vidreres-, es generaran un centenar de llocs de treball directes. Segons Josep Maria Vinyes, la majoria es pretenen ocupar amb veïns de Lloret.

Però a banda del centenar de contractacions directes que farà Bon Preu, la nova superfície preveu crear entre 150 i 200 llocs de treball indirectes, ja que el supermercat es complementarà amb altres serveis.

A banda de la construcció d’aquesta zona comercial, també s’acabarà d’executar el conveni urbanístic del Pla parcial de Sant Quirze. Ho explica el regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, que demana disculpes per les molèsties ocasionades als veïns, tot i que no són obres que depenguin de l’Ajuntament.

El regidor afegeix que, de manera paral•lela a la construcció de l’hipermercat, s’acabarà d’adequar aquesta fase del pla parcial de Sant Quirze, amb l’objectiu de dignificar i posar en valor una de les principals entrades de Lloret.

Per ara, el grup Bon Preu ja compta amb dos supermercats a Lloret i set en tota la comarca de la Selva. I, en global, compta amb 180 botigues que generen una facturació anual d’1.200.000 euros i permeten 6.000 llocs de treball, el 95% amb contractes fixes.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.