12.8 C
Lloret de Mar
Cartell de la campanya

Ja s’ha obert el termini per votar als Pressupostos Participats 2018

Es pot votar fins al 15 de juny i hi ha dues opcions: en línia o de manera presencial (a l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà o al centre cívic del Rieral).

Cartell de la campanya

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Ja es poden votar els pressupostos participats. El termini estarà obert fins al dia 15 de juny. Recordem que hi ha deu propostes diferents, que han passat la validació tècnica. El regidor de Participació Ciutadana, Josep Lluís Llirinós, anima a tothom a escollir la que més li agradi. I recorda que totes tenen beneficis per al conjunt del municipi.

Els projectes entre els quals es pot triar són els següents: fer una rotonda a l’accés a Cala Canyelles per la carretera de Tossa, instal·lar càmeres de videovigilància a les urbanitzacions, crear un parc d’educació ambiental al Turó d’en Buc, construir una nau per a ús d’hotel d’entitats, millorar la mobilitat i l’accessibilitat al Nucli Antic, fer millores a les instal·lacions esportives, renovar el paviment al passeig de Fenals, condicionar el passeig marítim i l’entorn de Sa Caleta, crear un escola/conservatori municipal de música i dansa i remodelar la pista esportiva de sorra del Pere Torrent.

Per votar hi ha dues opcions: en línia o de manera presencial (a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà o al centre cívic del Rieral).

El regidor ha afegit que la iniciativa dels Pressupostos Participats pretén aconseguir alguna millora per al municipi, però també fomentar la participació i cohesió ciutadana.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.