21.8 C
Lloret de Mar

Ja s’ha obert el termini per votar als Pressupostos Participats 2018

Es pot votar fins al 15 de juny i hi ha dues opcions: en línia o de manera presencial (a l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà o al centre cívic del Rieral).

Cartell de la campanya
Cartell de la campanya

Darreres Notícies

Ja es poden votar els pressupostos participats. El termini estarà obert fins al dia 15 de juny. Recordem que hi ha deu propostes diferents, que han passat la validació tècnica. El regidor de Participació Ciutadana, Josep Lluís Llirinós, anima a tothom a escollir la que més li agradi. I recorda que totes tenen beneficis per al conjunt del municipi.

Els projectes entre els quals es pot triar són els següents: fer una rotonda a l’accés a Cala Canyelles per la carretera de Tossa, instal·lar càmeres de videovigilància a les urbanitzacions, crear un parc d’educació ambiental al Turó d’en Buc, construir una nau per a ús d’hotel d’entitats, millorar la mobilitat i l’accessibilitat al Nucli Antic, fer millores a les instal·lacions esportives, renovar el paviment al passeig de Fenals, condicionar el passeig marítim i l’entorn de Sa Caleta, crear un escola/conservatori municipal de música i dansa i remodelar la pista esportiva de sorra del Pere Torrent.

Per votar hi ha dues opcions: en línia o de manera presencial (a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà o al centre cívic del Rieral).

El regidor ha afegit que la iniciativa dels Pressupostos Participats pretén aconseguir alguna millora per al municipi, però també fomentar la participació i cohesió ciutadana.

spot_img

El + Vist