27.2 C
Lloret de Mar
Logotip de la fundació

Jesús Moix, de la fundació Gas Natural, assegura que les factures són fàcils d’entendre

Per facilitar-ne la lectura, es farà una xerrada aquesta tarda al Casal Municipal de la Gent Gran, que permetrà a tots els usuaris resoldre els dubtes que tinguin.

Logotip de la fundació

Darreres Notícies

Fer veure als usuaris que les factures dels serveis bàsics, com la llum, l’aigua i el gas, són fàcils d’entendre és l’objectiu de la xerrada que es fa aquesta tarda al Casal Municipal de la Gent Gran.

Un dels ponents serà Jesús Moix, representant de la fundació Gas Natural. Segons ell, la gran varietat de companyies, els serveis contractats i els models de factura fan que a vegades costi desxifrar els diferents elements que les conformen, però assegura que un cop detallat cada aspecte es pot llegir fàcilment.

La xerrada anirà a càrrec de la fundació Gas Natural i les oficines de Consum. Es farà avui, a les cinc de la tarda, al Casal Municipal de la Gent Gran. L’acte s’adreça especialment per a la gent gran, i permetrà resoldre dubtes i fer un seguit de recomanacions.

La xerrada d’avui a la vila es repetirà dijous a Blanes. Les conferències les organitzen l’OMIC de Lloret, juntament amb la del municipi blanenc i l’Oficina Comarcal de Consum de La Selva.

spot_img

El + Vist