Dissabte, 27 febrer 2021
9.5 C
Lloret de Mar
Logotip de la fundació

Jesús Moix, de la fundació Gas Natural, assegura que les factures són fàcils d’entendre

Per facilitar-ne la lectura, es farà una xerrada aquesta tarda al Casal Municipal de la Gent Gran, que permetrà a tots els usuaris resoldre els dubtes que tinguin.

Logotip de la fundació

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Fer veure als usuaris que les factures dels serveis bàsics, com la llum, l’aigua i el gas, són fàcils d’entendre és l’objectiu de la xerrada que es fa aquesta tarda al Casal Municipal de la Gent Gran.

Un dels ponents serà Jesús Moix, representant de la fundació Gas Natural. Segons ell, la gran varietat de companyies, els serveis contractats i els models de factura fan que a vegades costi desxifrar els diferents elements que les conformen, però assegura que un cop detallat cada aspecte es pot llegir fàcilment.

La xerrada anirà a càrrec de la fundació Gas Natural i les oficines de Consum. Es farà avui, a les cinc de la tarda, al Casal Municipal de la Gent Gran. L’acte s’adreça especialment per a la gent gran, i permetrà resoldre dubtes i fer un seguit de recomanacions.

La xerrada d’avui a la vila es repetirà dijous a Blanes. Les conferències les organitzen l’OMIC de Lloret, juntament amb la del municipi blanenc i l’Oficina Comarcal de Consum de La Selva.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.