26.1 C
Lloret de Mar
Joan Pujadas

Joan Pujadas arriba a casa seva sa i estalvi, tot i que desorientat

Joan Pujadas

Darreres Notícies

Ja ha aparegut Joan Pujadas. El veí de Lloret que dimecres va marxar de casa i no va arribar a la feina, va presentar-se ahir a casa seva pel seu propi peu. Després que la família denunciés la desaparició, es va crear un dispositiu dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local, Protecció Civil i l’Associació de Defensa Forestal, que el van buscar durant dos dies, sense trobar cap pista.

Segons la família, baixant a peu a treballar -a la Planxisteria Lloret- l’home s’hauria perdut pel bosc de la zona alta de la Rocagrossa i hauria arribat ahir al vespre a casa en bon estat, però molt desorientat. El cap de Protecció Civil, Felip Carbonell, ha fet una bona valoració de la tasca feta i ha explicat que ara són els Mossos d’Esquadra els qui investigaran què va passar.

Han estat molts els veïns que han volgut col·laborar en les tasques de recerca de Joan Pujadas. En aquest sentit, Felip Carbonell ha volgut mostrar el seu agraïment. Els familiars també han contactat amb la ràdio per fer extensiu el seu agraïment per tot el suport rebut, tant pels cossos de seguretat com per tots els veïns de Lloret, coneguts i amics d’en Joan, que han col·laborat en les tasques de recerca.

spot_img

El + Vist