11.8 C
Lloret de Mar

Jordi Orobitg assegura que és bo per al municipi tenir un lloretenc al Parlament

El diputat respon així a les acusacions d'ICV - EUiA i demana als ecosocialistes que assenyalin en quin projecte podria haver aconseguit suport del Govern i no ho ha fet.

Jordi Orobitg al Parlament
Jordi Orobitg al Parlament

Darreres Notícies

El diputat de Junts pel Sí Jordi Orobitg ha respost a les acusacions d’ICV – EUiA, que ha presentat esmenes als pressupostos de la Generalitat i que critica que no representa cap benefici per al municipi comptar amb un diputat lloretenc. Orobitg assegura que ha aconseguit diferents subvencions de la Generalitat per a la destinació, tant des que és diputat com abans.

servicios profesionales jimenez

En aquest sentit, Jordi Orobitg assegura que treballa fermament per Lloret i assenyala que pocs diputats poden obtenir beneficis per als seus respectius municipis. A més, demana als ecosocialistes que matisin quin projecte creuen que podria haver obtingut suport del Govern català i no l’ha obtingut.

El regidor d’ERC a l’Ajuntament afegeix que s’ha aconseguit mantenir obert el CAP les 24 hores fins a finals d’any gràcies a les seves gestions com a diputat al Parlament, juntament amb la tasca feta per l’alcalde, Jaume Dulsat.

spot_img

El + Vist