11.4 C
Blanes
Josep Valls, aquest matí a la ràdio

Josep Valls assegura que és innocent i confia en què el TS farà justícia

L'exregidor d'Urbanisme està representat pel mateix advocat que Xavier Crespo i recorreran plegats al Tribunal Suprem.

Josep Valls, aquest matí a la ràdio

Darreres Notícies

Josep Valls assegura que és innocent i confia en què el Tribunal Suprem acabarà fent justícia. En la mateixa línia que l’exalcalde Xavier Crespo, l’exregidor d’Urbanisme ha dit avui, a la ràdio, que totes les gestions que va fer en la política municipal sempre van estar emparades per la llei i, en aquest sentit, lamenta la sentència del TSJC que el declara culpable.

El regidor ha argumentat que tots els temes que s’han portat al ple municipal sempre han passat els tràmits corresponents i han tingut el vistiplau dels tècnics municipals. Recordem que se’ls acusa d’afavorir l’empresa DDC amb una bonificació del 50% de l’impost de construcció, a canvi d’esponsoritzar els clubs de futbol i hoquei. Valls ha ressaltat que aquesta rebaixa es va fer perquè el conveni era molt favorable per Lloret, per l’estalvi que va suposar no haver d’indemnitzar l’expropiació ni l’enderroc de la plaça, ni haver de pagar els vestidors nous del camp de futbol ni haver de construir la nova plaça i els nous vials d’excessos, entre altres coses. Tot plegat, segons l’exregidor, puja a uns 17 milions d’euros.

Josep Valls ha lamentat que el cas Clotilde els hagi destrossat la vida; sobretot a Joan Lluís Perarnau, expresident del Club Hoquei Lloret, i a l’arquitecta Pilar Gimeno, que han quedat absolts; però també a Crespo i a ell mateix, que assegura que també són innocents. Darrera de tot plegat, Valls hi col•loca el líder del MILLOR, Marc Fuertes.

Pel que fa a la sentència, Valls ha recordat que el president del TSJC va emetre un vot particular en el qual considera que ni Valls ni Crespo poden ser condemnats per un delicte de prevaricació. Tot i així, la sentència els condemna a tots dos, així com a Andrei Petrov, en considerar provats els delictes de prevaricació i suborn.

Josep Valls està representat pel mateix advocat que Xavier Crespo i, per tant, recorreran plegats al Tribunal Suprem.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist