14.3 C
Lloret de Mar

Junts Contra l’AME participarà al Carnaval per lluitar contra la malaltia

Els familiars i amics de l’Aran volen seguir lluitant contra la malaltia que dilluns va causar la mort del nadó de vuit mesos.

Aran
Aran

Darreres Notícies

Els familiars i amics de l’Aran volen seguir lluitant contra la malaltia que dilluns va causar la mort del nadó de vuit mesos. És l’AME, l’Atròfia Muscular Espinal, que en l’actualitat no té cura ni tractament i l’esperança de vida no supera els dos anys.

Al desembre, ja es va organitzar una jornada plena d’activitats benèfiques a través de les quals es van aconseguir més de 23.000 euros. Un grup de voluntaris d’aquell dia ha decidit, ara, seguir recaptant diners. I la propera activitat serà la participació a la rua del Carnaval, segons ha explicat la tieta de l’Aran, Sonia Gómez.

El preu de la disfressa no superarà els vint euros i entre dos i cinc euros de cada persona es donaran a l’hospital Sant Joan de Déu per a la investigació de l’AME. Qui vulgui apuntar-s’hi, ha de contactar amb l’organització a través del facebook Junts Contra l’AME; hi ha temps fins dilluns.

La Sonia ha explicat que una iniciativa com aquesta els dóna forces per seguir endavant en aquests moments tan difícils. La unió de la família i els amics és fonamental, però també agraeixen molt tot el suport que els ha donat i els segueix donant la població de Lloret.

Una mostra d’aquest suport és la participació a la rua de Carnaval, que ja compta amb més d’un centenar d’inscrits.

spot_img

El + Vist