11.1 C
Lloret de Mar
Avió de Thomas Cook

Keegan: “el mercat britànic no coneix prou tota l’oferta que hi ha a Lloret”

Els representants lloretencs promocionen el destí avui a Anglaterra davant de 1.000 agents de viatges que treballen amb Thomas Cook.

Avió de Thomas Cook

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

El mercat britànic no coneix prou Lloret de Mar com a destinació, tot i que fa molt de temps que la visita com a seu de vacances. Els turistes anglesos encara es mouen entre tòpics i sense saber amb detall tota l’oferta actualitzada de la vila, a banda del sol i la platja.

Amb aquesta premissa, els representants lloretencs promocionen el destí avui a Anglaterra davant de 1.000 agents de viatges que treballen amb l’operador Thomas Cook. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, declara que “ens ha sorprès la manca de coneixement que té el mercat britànic sobre Lloret” i assenyala que “aquí s’obre un mar d’oportunitats per explicar què podem oferir, però ens coneixen menys del que pensem”.

El Regne Unit va ser, durant el 2016, el tercer mercat emissor més important per a Lloret, amb més de 63.000 viatgers. Van representar prop del 8% del total de visitants que va rebre la destinació. Segons fonts municipals, la previsió és que aquest mercat continui creixent aquest 2017.

L’acció promocional que es fa aquest dijous a Anglaterra està organitzat per Thomas Cook. L’operador és un dels líders del sector turístic, que fins i tot cotitza a la Borsa de Londres. En l’actualitat, compta amb més de 20.000 treballadors i opera en una quinzena de mercats.

El certamen que ha muntat és només per a professionals. S’anomena Charity Day i enguany se centra en Espanya. Per aquest motiu, hi assisteixen moltes destinacions estatals, entre elles, Lloret.

La finalitat és poder detallar les diferents ofertes que hi ha a la vila, a part del sol i la platja. Als turistes britànics els interessen, especialment, les activitats diürnes i la descoberta de la natura.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.