Dissabte, 23 gener 2021
13.6 C
Lloret de Mar
Avió de Thomas Cook

Keegan: “el mercat britànic no coneix prou tota l’oferta que hi ha a Lloret”

Els representants lloretencs promocionen el destí avui a Anglaterra davant de 1.000 agents de viatges que treballen amb Thomas Cook.

Avió de Thomas Cook

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

El mercat britànic no coneix prou Lloret de Mar com a destinació, tot i que fa molt de temps que la visita com a seu de vacances. Els turistes anglesos encara es mouen entre tòpics i sense saber amb detall tota l’oferta actualitzada de la vila, a banda del sol i la platja.

Amb aquesta premissa, els representants lloretencs promocionen el destí avui a Anglaterra davant de 1.000 agents de viatges que treballen amb l’operador Thomas Cook. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, declara que “ens ha sorprès la manca de coneixement que té el mercat britànic sobre Lloret” i assenyala que “aquí s’obre un mar d’oportunitats per explicar què podem oferir, però ens coneixen menys del que pensem”.

El Regne Unit va ser, durant el 2016, el tercer mercat emissor més important per a Lloret, amb més de 63.000 viatgers. Van representar prop del 8% del total de visitants que va rebre la destinació. Segons fonts municipals, la previsió és que aquest mercat continui creixent aquest 2017.

L’acció promocional que es fa aquest dijous a Anglaterra està organitzat per Thomas Cook. L’operador és un dels líders del sector turístic, que fins i tot cotitza a la Borsa de Londres. En l’actualitat, compta amb més de 20.000 treballadors i opera en una quinzena de mercats.

El certamen que ha muntat és només per a professionals. S’anomena Charity Day i enguany se centra en Espanya. Per aquest motiu, hi assisteixen moltes destinacions estatals, entre elles, Lloret.

La finalitat és poder detallar les diferents ofertes que hi ha a la vila, a part del sol i la platja. Als turistes britànics els interessen, especialment, les activitats diürnes i la descoberta de la natura.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.