22.6 C
Lloret de Mar

La biblioteca fa horari intensiu tot el gener per als alumnes que estan d’exàmens

La Biblioteca de Lloret ha modificat l'horari d’obertura durant aquest mes de gener, coincidint amb l'època d’exàmens, per tal de donar servei als estudiants del municipi.

Biblioteca de Lloret
Biblioteca de Lloret

Darreres Notícies

La Biblioteca de Lloret ha modificat l’horari d’obertura durant aquest mes de gener, coincidint amb l’època d’exàmens, per tal de donar servei als estudiants del municipi. Fins al 31 de gener, no tanca als migdies. És a dir, l’horari és continu de les 9 del matí a dos quarts de 9 del vespre. L’únic espai de la Biblioteca que no fa horari intensiu és la sala infantil.

La Biblioteca de Lloret ja va posar en marxa per primera vegada l’horari intensiu en època d’exàmens. Va ser el passat mes de juny de 2014, amb l’objectiu d’oferir un millor servei als estudiants.

Després de la bona acollida que va tenir la iniciativa, des de l’equipament públic han decidit tornar a repetir l’experiència aquest mes de gener, coincidint amb el període d’exàmens, quan els alumnes universitaris i de secundària necessiten el màxim d’hores d’obertura.

Recordem que la Biblioteca de Lloret està equipada amb 16 ordinadors amb connexió a Internet, servei de Wi-Fi i una sala d’estudi. Fins al 31 de gener, obre al llarg de tot el dia. Fa horari intensiu.

spot_img

El + Vist