14.2 C
Lloret de Mar

La biblioteca ofereix un taller de programació per a alumnes de 5è i 6è

La biblioteca de Lloret és una de les vint biblioteques catalanes que acull un taller d’iniciació a la programació d’ordinadors. S’adreça a alumnes de cinquè i sisè de primària i la peculiaritat és que els professors són estudiants d’Informàtica de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que […]

Cartell promocional
Cartell promocional

Darreres Notícies

La biblioteca de Lloret és una de les vint biblioteques catalanes que acull un taller d’iniciació a la programació d’ordinadors. S’adreça a alumnes de cinquè i sisè de primària i la peculiaritat és que els professors són estudiants d’Informàtica de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que fan les classes de manera voluntària.

Cesca Mas, tècnica auxiliar de la biblioteca, ha explicat que la idea és que els petits aprenguin a programar amb l’Scratch en una etapa de la seva vida en què encara tenen molta facilitat per adquirir nous conceptes. La iniciativa és d’àmbit internacional i la biblioteca de Lloret ha estat una de les escollides.

Les classes començaran demà i es faran cada dimecres a la tarda, de dos quarts de set a les vuit, fins a finals de desembre, a la primera planta de la biblioteca. En total, el curs consta de dotze sessions.

A Lloret, encara hi ha places. Qui vulgui apuntar-s’hi, pot fer-ho a la biblioteca mateix o bé a través de la pàgina web de la secció infantil.

spot_img

El + Vist