11.9 C
Lloret de Mar
Cartell de les sales d'estudi nocturnes

La Biblioteca tornarà a obrir les sales d’estudi a les nits del 7 al 28 de gener

Les sales estaran obertes de dilluns a divendres, de les 21 hores a les 2 de la matinada. El servei s'adreça als estudiants universitaris que tenen exàmens. 

Cartell de les sales d'estudi nocturnes

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Dimarts que ve, 7 de gener, entren en funcionament les sales d’estudi nocturnes a la Biblioteca. De dilluns a divendres, fins al 28 de gener, s’obriran les sales de nou del vespre a dues de la matinada.

Ho ha detallat la regidora de la Biblioteca, Marina Nicolàs, que apunta que el servei s’adreça als estudiants universitaris que estan en època d’exàmens. La regidora ha matisat que només s’obren les sales d’estudi i s’ofereix el servei de wifi, mentre que la resta d’espais de la biblioteca, així com el servei de préstec, estan inactius.

La iniciativa d’obrir de nit les sales d’estudi de la biblioteca es van posar en marxa el 2016 i fins ara ha tingut molt bon resultat, així que l’Ajuntament seguirà apostant per oferir aquest servei.

Així doncs, les sales d’estudi de la Biblioteca estaran obertes a les nits, de nou a dues, des de dimarts vinent, 7 de gener, fins al dimarts 28, cada dia de dilluns a divendres.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.