34.4 C
Lloret de Mar
Cartell de les sales d'estudi nocturnes

La Biblioteca tornarà a obrir les sales d’estudi a les nits del 7 al 28 de gener

Les sales estaran obertes de dilluns a divendres, de les 21 hores a les 2 de la matinada. El servei s'adreça als estudiants universitaris que tenen exàmens. 

Cartell de les sales d'estudi nocturnes

Darreres Notícies

Dimarts que ve, 7 de gener, entren en funcionament les sales d’estudi nocturnes a la Biblioteca. De dilluns a divendres, fins al 28 de gener, s’obriran les sales de nou del vespre a dues de la matinada.

Ho ha detallat la regidora de la Biblioteca, Marina Nicolàs, que apunta que el servei s’adreça als estudiants universitaris que estan en època d’exàmens. La regidora ha matisat que només s’obren les sales d’estudi i s’ofereix el servei de wifi, mentre que la resta d’espais de la biblioteca, així com el servei de préstec, estan inactius.

La iniciativa d’obrir de nit les sales d’estudi de la biblioteca es van posar en marxa el 2016 i fins ara ha tingut molt bon resultat, així que l’Ajuntament seguirà apostant per oferir aquest servei.

Així doncs, les sales d’estudi de la Biblioteca estaran obertes a les nits, de nou a dues, des de dimarts vinent, 7 de gener, fins al dimarts 28, cada dia de dilluns a divendres.

spot_img

El + Vist