5.7 C
Lloret de Mar
Cartell

La Botiga al Carrer arriba diumenge com a Lloret Street Shopping

En aquesta 25ena edició s'ha decidit canviar el nom de l'esdeveniment per difondre el comerç de Lloret en àmbit internacional.

Cartell

Darreres Notícies

La Botiga al Carrer arriba aquest diumenge amb dues novetats que cal destacar: la primera és que s’ha canviat el nom de l’esdeveniment i, a partir d’ara, s’anomenarà Lloret Street Shopping; la segona és que s’ha avançat una setmana i ja no es farà l’últim cap de setmana d’agost.

El president de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, ha argumentat que s’ha canviat el nom amb l’objectiu que en l’àmbit internacional es relacioni Lloret amb el shoppingL’altra novetat, com hem dit, és que s’ha decidit avançar una setmana l’esdeveniment, perquè s’espera que aquest cap de setmana hi hagi més gent.

El president dels comerciants reconeix que la temporada no ha estat bona i espera que aquest diumenge els botiguers puguin aprofitar per treure’s estoc de sobre. En aquest sentit, es preveu que hi hagi ofertes destacades.

Avui s’han obert les inscripcions per als associats i a partir de demà dimarts podrà apuntar-s’hi tothom que vulgui. Per fer-ho, cal adreçar-se a l’associació, amb seu al carrer de l’Hospital Vell, número 6, entre nou del matí i tres de la tarda. En aquesta 25ena edició de la Botiga al Carrer de Lloret, s’hi espera la participació d’una vuitantena d’establiments.

spot_img

El + Vist