21.2 C
Lloret de Mar

La Bruna ha nascut en plena crisi del coronavirus i família i amics encara no l’han pogut conèixer

La Bruna va néixer el 17 d'abril a l'Hospital de Calella i els pares asseguren que va anar tot molt bé, però ja tenen ganes que família i amics la coneguin.

La família de la Bruna
La família de la Bruna

Darreres Notícies

Aquests dies res no és normal. La pandèmia ens ha portat a viure un temps excepcional, en què hem hagut d’adaptar-nos a marxes forçades i viure i veure les coses d’una manera diferent a la que estàvem acostumats.

I una de les coses que s’han hagut d’adaptar al moment són els parts. Els nadons no hi entenen, de pandèmies, i els que havien de néixer han nascut aliens al que hi havia al món exterior. A fora, però, s’han trobat amb hospitals col•lapsats i farcits de mesures de prevenció per evitar el contagi de la Covid-19.

La Bruna en braços de la seva mare (NRLL)

Aquí Lloret, una de les parelles que acaben de tenir un nadó són José María Muñoz i l’Andrea, que el 17 d’abril va donar a llum a la Bruna a l’Hospital de Calella. La parella ja tenia una nena de sis anys i el pare assegura que el part de la Bruna ha estat molt diferent del de la primera filla. El que més han trobat a faltar és la visita de família i amics, que encara no coneixen la nena.

Malgrat la complicada situació als hospitals per la crisi sanitària, en José María assegura que s’han sentit molt ben tractats en tot moment.

Quan va esclatar la crisi del coronavirus a Catalunya, la parella va passar molt nervis per la incertesa que comportava la situació excepcional que estem vivint.

Afortunadament, tot ha anat correctament i els quatre estan la mar de bé i amb moltes ganes que es entrem a la fase 1 i família i amics per fi puguin conèixer la Bruna.

spot_img

El + Vist