34.4 C
Lloret de Mar
Pilarín Bayés a la zona lúdica d'aigües

La cadena hotelera Guitart incorpora els dibuixos de Pilarín Bayés a les seves instal·lacions

La gran il·lustradora, lloretenca d'adopció, ha decorat una nova zona lúdica d'aigües i sis habitacions.

Pilarín Bayés a la zona lúdica d'aigües

Darreres Notícies

La cadena Guitart Hotels incorpora un valor afegit a les seves instal·lacions: una zona lúdica d’aigües i fins a sis habitacions amb dibuixos de Pilarín Bayés, gran il·lustradora i lloretenca d’adopció. Es tracta d’una clara aposta pel turisme familiar.

En el cas de la zona d’aigües, els diferents elements –que ocupen 2.600 metres quadrats– compten amb 4 murals que tenen personatges històrics relacionats amb el mar. La Pilarín hi ha dibuixat Cristòfor Colom, Egèria –de Lloret de Mar-, pescadors fent la Tirada a l’Art, sirenes i diferents animals.

La dibuixant explica que és la primera vegada que realitza una tasca d’aquestes característiques. Assegura que “l’ambientació de la piscina és el més gros que he fet mai a la vida, allà quedes submergit en aquest món submarí, de viatge i de descobertes”.

La creació de la zona lúdica d’aigües respon a l’aposta de l’empresa pel turisme familiar, que en els darrers anys ha crecut més d’un 30%. La presidenta de Guitart Hotels, Cristina Cabañas, exposa que “ja fa any que treballem per millorar aquest sector, l’any passat vam tenir un increment del 7% i en els últims 4 anys hem tingut un increment del 37% en aquest segment”.

El resort ha inaugurat les anomenades ‘suites Pilarín’. Són sis habitacions ambientades amb personatges de contes populars com “Pinotxo”, “Els tres porquets”, “En Patufet”, “La Caputxeta Vermella”, “La Blancaneus” i “La Rateta que escombrava l’escaleta”.

Pel que a la zona d’aigües, si bé es va presentat el passat divendres, s’obrirà al públic el proper 19 de maig. Amb capacitat per a 430 persones, presenta tres espais diferents: l’splash park, per als més petits; dos tobogans, de 7 metres d’alçada; i una gran piscina.

spot_img

El + Vist