9.9 C
Lloret de Mar
L'alcalde atenent els mitjans

La cadena Savoy deu 450.000 euros a l’Ajuntament per impostos de dos anys

Són taxes i arbitris municipals dels últims dos anys, sobretot del subministrament d'aigua.

L'alcalde atenent els mitjans

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

450.000 euros deu la cadena Savoy, integrada per 4 societats mercantils diferents, a l’Ajuntament per impagament de taxes i arbitris municipals durant els últims dos anys. Ho ha anunciat l’alcalde, Jaume Dulsat, que ha matisat que la majoria és per al subministrament d’aigua. A més, ha afegit que el Consell Comarcal de La Selva ja va iniciar un procés d’embargament a les empreses implicades perquè satisfacin els rebuts pendents.

La cadena ja va tancar fa uns dies els hotels Sun Village i Mediterranean Sand i ara l’Ajuntament, per motius de seguretat, ha decretat el tancament també dels altres dos que mantenien oberts amb grups electrògens, que són el Marina Sand i el Savoy. Els dos establiments tenen un termini de 24 hores per reallotjar tots els clients.

L’alcalde ha fet una roda de premsa aquest matí amb la presència d’una gran quantitat de mitjans de comunicació d’arreu de l’Estat.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.