11.4 C
Lloret de Mar
Xavier Crespo

La CUP torna a demanar la dimissió de l’exalcalde Xavier Crespo (CiU)

El diputat de la CUP David Fernández ha demanat la dimissió de Xavier Crespo com a diputat de CiU al Parlament. Fernández ha recordat que l’exalcalde de Lloret està acusat de suborn i prevaricació en un cas que el relaciona amb la màfia russa.

Xavier Crespo

Darreres Notícies

El diputat de la CUP David Fernández ha demanat la dimissió de Xavier Crespo com a diputat de CiU al Parlament. Fernández ha recordat que l’exalcalde de Lloret està acusat de suborn i prevaricació en un cas que el relaciona amb la màfia russa, el cas Clotilde. 

Segons El Periódico, el diputat de la CUP ho ha dit aprofitant la seva intervenció en el ple que s’ha celebrat aquest dimecres per votar si el diputat del PSC Daniel Fernández podia mantenir l’acta sense cobrar el sou. El socialista ho va demanar perquè està imputat en el cas Mercuri i si hagués mantingut l’escó, hauria pogut seguir tenint la condició d’aforat. La Cambra, però, ho ha vetat i el parlamentari ha acabat dimitint. Així doncs, Daniel Fernández haurà de seure al banc dels acusats el proper dia 28 de gener per afrontar una petició de dos anys de presó per tràfic d’influències.

Abans de demanar la dimissió de Xavier Crespo, el diputat de la CUP ha explicat que la petició del parlamentari socialista comportava una complicitat i connivència amb la corrupció i ha recordat que dos diputats que estaven en situacions similars ja han dimitit: Jordi Cañas (Ciutadans) i Oriol Pujol (CiU), imputats en processos judicials.

spot_img

El + Vist