Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
La sortida de la Cursa de la Mercè del 2019

La Cursa de la Mercè de Barcelona es podrà fer virtualment

Només hi haurà 3.000 corredors presencials però a través de l'App hi podrà participar tothom, sense límit d'edat. La direcció tècnica va a càrrec del Club d'Atletisme La Sansi, de Lloret de Mar.

La sortida de la Cursa de la Mercè del 2019

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Una Cursa de la Mercè amb 3.000 corredors presencials, però amb la possibilitat de participar-hi de manera virtual. Així serà la prova d’aquest any a Barcelona. Un cop més, la direcció tècnica va a càrrec del Club d’Atletisme La Sansi, de Lloret de Mar.

El president de l’entitat, José Luís Blanco, remarca que és una de les proves més emblemàtiques del calendari esportiu de Catalunya, i cada any aplega entre 12 i 14.000 corredors. Aquest any arriba a la 42a edició i se celebrarà durant dos dies, el 19 i el 20 de setembre, amb totes les mesures de seguretat possibles per evitar contagis de Covid-19.

Blanco, a la cursa de l’any passat (La Sansi)

A més, s’ha modificat el recorregut. Seran 10 quilòmetres, però caldrà completar dues voltes en un circuit de 5. La sortida, que es farà esglaonada per evitar aglomeracions, serà a l’avinguda del Litoral amb el carrer Josep Pla i l’arribada serà a la pista d’atletisme del Centre Esportiu Municipal de la Mar Bella.

El límit de corredors presencials és de 3.000 i ja estan gairebé totes les places plenes. Però, com dèiem, la principal novetat és la prova virtual, que se celebrarà en les mateixes dates i amb les distàncies de 10, 5 i 2 quilòmetres i sense límits d’edat. Es durà a terme amb una aplicació mòbil que registrarà el recorregut de cada persona mitjançant la geolocalització.

El dorsal, que es pot adquirir al web de Xipgroc, té un cost simbòlic de 5 euros, que es destinarà a la Marató de TV3, que enguany treballarà en la recerca i investigació de la Covid-19.

Blanco ha afegit que estan treballant en fixar una nova data per poder celebrar la Lloretrail, posposada ja dues vegades per la crisi del coronavirus.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.