21 C
Lloret de Mar
La sortida de la Cursa de la Mercè del 2019

La Cursa de la Mercè de Barcelona es podrà fer virtualment

Només hi haurà 3.000 corredors presencials però a través de l'App hi podrà participar tothom, sense límit d'edat. La direcció tècnica va a càrrec del Club d'Atletisme La Sansi, de Lloret de Mar.

La sortida de la Cursa de la Mercè del 2019

Darreres Notícies

Una Cursa de la Mercè amb 3.000 corredors presencials, però amb la possibilitat de participar-hi de manera virtual. Així serà la prova d’aquest any a Barcelona. Un cop més, la direcció tècnica va a càrrec del Club d’Atletisme La Sansi, de Lloret de Mar.

El president de l’entitat, José Luís Blanco, remarca que és una de les proves més emblemàtiques del calendari esportiu de Catalunya, i cada any aplega entre 12 i 14.000 corredors. Aquest any arriba a la 42a edició i se celebrarà durant dos dies, el 19 i el 20 de setembre, amb totes les mesures de seguretat possibles per evitar contagis de Covid-19.

Blanco, a la cursa de l’any passat (La Sansi)

A més, s’ha modificat el recorregut. Seran 10 quilòmetres, però caldrà completar dues voltes en un circuit de 5. La sortida, que es farà esglaonada per evitar aglomeracions, serà a l’avinguda del Litoral amb el carrer Josep Pla i l’arribada serà a la pista d’atletisme del Centre Esportiu Municipal de la Mar Bella.

El límit de corredors presencials és de 3.000 i ja estan gairebé totes les places plenes. Però, com dèiem, la principal novetat és la prova virtual, que se celebrarà en les mateixes dates i amb les distàncies de 10, 5 i 2 quilòmetres i sense límits d’edat. Es durà a terme amb una aplicació mòbil que registrarà el recorregut de cada persona mitjançant la geolocalització.

El dorsal, que es pot adquirir al web de Xipgroc, té un cost simbòlic de 5 euros, que es destinarà a la Marató de TV3, que enguany treballarà en la recerca i investigació de la Covid-19.

Blanco ha afegit que estan treballant en fixar una nova data per poder celebrar la Lloretrail, posposada ja dues vegades per la crisi del coronavirus.

spot_img

El + Vist