9.2 C
Lloret de Mar
Recorregut de Walk4AME

La cursa Walk4AME de dissabte recorrerà tres quilòmetres pel casc antic

De moment, s'hi han inscrit anticipadament unes 600 persones. Qui vulgui participar-hi, encara pot apuntar-s'hi dissabte mateix.

Recorregut de Walk4AME

Darreres Notícies

Aquest dissabte es durà a terme la primera cursa nocturna contra l’Atròfia Muscular Espinal. L’organitza Junts Contra l’AME, que ha rebut unes 600 inscripcions i espera que dissabte mateix s’hi sumi encara més gent.

Pipo Molina ha explicat que serà una marxa de tres quilòmetres, anomenada Walk4AME, amb un recorregut apte per a tothom. La inscripció inclou una samarreta i un entrepà, entre altres coses. Molina, que fa una crida a la població perquè participi a la cursa, ha comentat que van decidir impulsar aquesta iniciativa perquè no hi havia cap marxa nocturna a la vila.

Les inscripcions per internet a sis euros ja estan tancades i, per tant, qui vulgui participar-hi i encara no estigui apuntat, ho haurà de fer el mateix dissabte a partir de les vuit del vespre a la plaça Pere Torrent. Pipo Molina ha assegurat que la cursa, que començarà a dos quarts d’onze de la nit, es farà encara que plogui.

Pel que fa a les restriccions de trànsit, començaran a les set de la tarda i s’allargaran fins a les onze de la nit. En aquest horari, no es podrà aparcar als carrers Verge de Loreto, Rector Felip i Gibert, Oliva, Vicens Bou i Narcís Fors. A més, no es podrà circular entre les deu de la nit i mitjanit per la calçada interior del passeig Verdaguer i pel passeig marítim es faran talls puntuals a l’alçada de l’Ajuntament.

Entre les deu i les onze de la nit, quedaran tallades les vies següents: carrers Enric Granados, Hipòlit Lázaro, Vicens Bou, Verge de Loreto, Sant Pere, Rector Felip i Gibert, Oliva, Torrentó, Narcís Fors i voltants, Sènia del Rabic i del Carme.

spot_img

El + Vist