11.2 C
Lloret de Mar
Dory Gómez

La fibromiàlgia no té tractament, però hi ha maneres d’alleugir-ne els símptomes

Ho explicarà la infermera Dory Gómez aquest vespre, a les 20 hores, a la sala polivalent de la biblioteca en el marc dels Dijous de l'Aurora.

Dory Gómez

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

La fibromiàlgia és una malaltia difícil de detectar que afecta, sobretot, a les dones a partir dels 35 anys. Els símptomes són el cansament i el dolor generalitzat. La infermera Dory Gómez en parlarà aquest vespre, en la primera xerrada organitzada a la setena edició dels Dijous de l’Aurora. La malaltia és crònica i, tot i que no és degenerativa, malauradament no hi ha cap tractament per combatre-la.

Tot i així, sí que hi ha maneres d’alleugerir els efectes com el dolor o la depressió. I també hi influeixen l’alimentació i exercicis com la respiració o la relaxació.

Precisament, Dory Gómez exposarà tot el que es pot fer per conviure amb la malaltia, que ha de diagnosticar un reumatòleg, ja que no hi ha cap prova específica que la detecti. La xerrada, organitzada per l’associació de Dones l’Aurora, es farà avui dijous, a les vuit del vespre a la sala polivalent de la biblioteca.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.