7 C
Lloret de Mar

La Fira de Halloween i Tots Sants de Lloret de Mar arriba amb més força que mai aquest cap de setmana

La novetat més destacada és que el passatge del terror, un dels principals atractius de la fira, tindrà 17 metres de llargada.

Fira Halloween i Tots Sants, 2021 (Ajuntament de Lloret de Mar)
Fira Halloween i Tots Sants, 2021 (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Una seixantena de parades a la Fira de Halloween i Tots Sants de Lloret de Mar, que es durà terme de divendres a dimarts. Es muntarà al passeig Agustí Font i la intenció és captar públic de Lloret de Mar, però també de fora. Per això, tal com ha explicat la regidora de Comerç, la voluntat és que la fira vagi creixent cada any.

Un dels principals atractius és el Passatge del Terror, que aquest any s’ha millorat.

“El túnel del terror que tenia una llargada d’uns 17 metres, com que sabem que té molt d’èxit, s’ha ampliat i tindrà fins a 42 metres de llargada”

Lara Torres
La Fira de Halloween i Tots Sants del 2021 (Ajuntament de Lloret de Mar)
La Fira de Halloween i Tots Sants del 2021 (Ajuntament de Lloret de Mar)

Lara Torres remarca que la fira té en compte el Halloween, però també les tradicions catalanes, com la castanyera.

“Halloeween ha vingut per quedar-se i no podem negar-ho, perquè és una demanda, però no per això volem renunciar a les nostres tradicions, com són la castanyada i Tots Sants”

Lara Torres

Divendres, que serà el primer dia, la fira obrirà de quatre de la tarda a deu de la nit, mentre que la resta de jornades estarà oberta de deu del matí a deu de la nit, de manera ininterrompuda. A banda de les paradetes i el passatge del terror, també hi haurà animacions durant tota la fira.

spot_img

El + Vist