25.6 C
Blanes

La Junta Gestora del PP de Lloret considera que l’únic portaveu del grup a l’Ajuntament hauria de ser Santiago Ontañón.

Per l’entitat provisional, que gestiona la secció local fins que es convoquin eleccions, Santiago Ontañón és l’únic dels 3 regidors que formen el grup que representa el partit. Els altres són Joan Abaurrea, que és independent, i Joaquim Teixidor, expulsat per no estar d’acord amb les tesis del PP.   A més de deixar clar […]

Darreres Notícies

Per l’entitat provisional, que gestiona la secció local fins que es convoquin eleccions, Santiago Ontañón és l’únic dels 3 regidors que formen el grup que representa el partit. Els altres són Joan Abaurrea, que és independent, i Joaquim Teixidor, expulsat per no estar d’acord amb les tesis del PP.

 

circo de las estrellas

A més de deixar clar el seu punt de vista sobre el grup municipal, la gestora explica que ara mateix estan treballant en confeccionar la llista electoral per l’any que ve. Dimarts es van reunir, per primera vegada, en assemblea on hi van assistir uns 25 militants i va presidir la reunió Concepció Veray, la presidenta del PP de Girona.

Segons el president de la Junta Gestora, Leonardo Fernández, Veray els va fer costat i va fer aportacions molt importants, l’assemblea va servir per escalfar motors de cara a la campanya pel NO que demana el PP sobre el referèndum de l’estatut i també per presentar als militants la nova junta gestora. 

Sobre aquesta reunió, el regidor expulsat, Joaquim Teixidor, ha dit que en va tenir coneixement de manera indirecta i considera una falta de tacte que no se l’hagi convidat.

Sobre el seu estatuts dins el PP, Joaquim Teixidor assegura que està expulsat mediàticament, ha fer servir aquestes paraules, i que el partit no li ha donat oportunitat de defensar-se.

 

El regidor i portaveu de grup també ha dit que la junta gestora, imposada des de Girona, ha traït el grup que hi havia abans i que es va cessar, arran de la crisi que ha viscut el PP de Lloret. 

Pel que fa a les eleccions municipals previstes el maig del 2007, Joaquim Teixidor només ha dit que no estarà al costat del PP.      

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist