7.2 C
Lloret de Mar

La lloretenca Maria Àngels Font rep un Emmy amb l’equip de CNN en espanyol

Maria Àngels Font ha rebut un Emmy, juntament amb tot l’equip de CNN en espanyol, pel principal programa informatiu de la cadena, titulat Panorama Mundial. La lloretenca, que en els seus inicis va passar per Nova Ràdio Lloret i per TV3, va marxar a Atlanta fa quinze anys. En aquest temps, s’ha convertit en una […]

Maria Àngels Font amb l'Emmy
Maria Àngels Font amb l'Emmy

Darreres Notícies

Maria Àngels Font ha rebut un Emmy, juntament amb tot l’equip de CNN en espanyol, pel principal programa informatiu de la cadena, titulat Panorama Mundial. La lloretenca, que en els seus inicis va passar per Nova Ràdio Lloret i per TV3, va marxar a Atlanta fa quinze anys. En aquest temps, s’ha convertit en una de les caps de CNN en espanyol i ara és l’encarregada de decidir quins temes es tractaran l’endemà.

servicios profesionales jimenez

Una Maria Àngels emocionada ha explicat a la ràdio que l’Emmy és el resultat d’un sacrifici molt gran que fins i tot en alguna ocasió l’ha portat a qüestionar-se si val la pena fer aquesta feina.

CNN en espanyol arriba a 35 milions de llars d’Amèrica Llatina i els Estats Units, com a un mitjà de comunicació plural i objectiu. Panorama mundial és el seu principal programa i hi estan implicats tots els periodistes de la casa.

Aquesta és la primera vegada que l’Acadèmia d’Arts i Ciències de la Televisió inclou categories en espanyol en l’entrega dels Emmy.

La lloretenca també ens ha explicat que un dels temes que se segueixen des de la CNN és el procés sobiranista de Catalunya. Maria Àngels Font ha afegit que, a nivell personal, el 9-N intentarà votar des de la distància.

spot_img

El + Vist