8.7 C
Lloret de Mar

La Mesa de Turisme es desmarca de la deslocalització de la Riera

El vicepresident del Gremi d’Hosteleria de Lloret, Felip Rigat i la representant de l’empresariat de l’avinguda Just Marlès, Eva Illa, han desmentit el contingut de la noticia que reprodueix alguns rotatius

Darreres Notícies

Els empresaris de la Mesa de Turisme de Lloret desmenteixen que la destinació vulgui reduir els locals d’oci nocturn de l’avinguda Just Marlès.

servicios profesionales jimenez

D’aquesta forma han volgut sortir del pas de les informacions d’alguns mitjans de comunicació que, en les últimes hores, han explicat que el municipi havia acordat un procés de deslocalització a l’entorn de la Riera, per millorar i renovar l’oferta turística.

En aquest sentit, el vicepresident del Gremi d’Hosteleria de Lloret, Felip Rigat i la representant de l’empresariat de l’avinguda Just Marlès, Eva Illa, han volgut censurar el contingut d’aquestes notícies afirmant que “és una llàstima que un pla pioner, que no ha tingut mai Lloret, al final es reflecteixi només el de sempre i, a més, parlant d’un compromís que no existeix, és a dir, que no és certa la notícia”.

El Pla operatiu per a la reconversió turística de Lloret inclou 29 actuacions. D’aquestes en destaquen pel seu caràcter immediat la remodelació i renovació integral dels principals eixos de comunicació i pols turístics, entre els quals, s’hi troba també l’avinguda Just Marlès.

spot_img

El + Vist