11.1 C
Lloret de Mar

La nova caserna de la policia estarà 100% operativa dimarts que ve

Acollirà més d'un centenar d’agents, entre policia local i protecció civil. Tot i que ha estat una 'decisió difícil', no hi seran els voluntaris de protecció civil.

Nova caserna
Nova caserna

Darreres Notícies

Dilluns que ve serà el darrer dia en què estarà oberta la vella caserna de la policia. I l’endemà dimarts, 20 d’octubre, la nova seu funcionarà ja a ple rendiment. Aquesta és la previsió amb què es treballa a Lloret, mentre que al llarg de la setmana es duu a terme el trasllat d’un edifici a un altre. Josep Lluís Llirinós, regidor de Seguretat Ciutadana, subratlla que el trasllat, tot i ser feixuc, és també un canvi esperat i emocionant.

La nova caserna policial, ubicada a l’avinguda de les Alegries, l’ocuparan més d’un centenar d’agents, entre policia local i protecció civil. Plegats compartiran un edifici de 3.500 metres quadrats, repartits en quatre plantes, una de les quals és subterrània. No hi seran, però, els voluntaris del departament de Protecció Civil. El regidor reconeix que ha estat una decisió “difícil”.

L’Ajuntament anuncia que més endavant, en una data per determinar, organitzarà una jornada de portes obertes perquè els veïns puguin visitar per dins i amb tot detall la nova caserna de la policia.

Pel que fa a la vella, situada al carrer Verge de Loreto, s’està estudiant quina és la millor utilitat que se li pot donar.

spot_img

El + Vist