22.8 C
Lloret de Mar

La platja de Fenals compta amb Wifi gratuït des d’aquest estiu i se suma a la de Lloret

Durant el mes de juny s'han connectat prop de 45.000 persones a la Xarxa de wi-fi gratuïta de l'Ajuntament, des de les dues platges.

Roda de premsa per presentar les novetats de la temporada
Roda de premsa per presentar les novetats de la temporada

Darreres Notícies

L’Ajuntament fa un pas endavant i amplia el servei de Wi-Fi gratuït a la platja de Fenals. Es tracta d’una novetat d’aquest estiu, anunciada dies enrere en roda de premsa.

L’any passat, la novetat va ser a la platja central, que han donat bons resultats, i enguany és la de Fenals. Per tant, les dues platges més importants de la destinació ofereixen aquest servei als banyistes. Interessa els turistes que passen les seves vacances a Lloret, especialment els que no tenen dades pròpies per navegar per Internet.

La manera de connectar-se és senzilla. Els usuaris només han de cercar l’opció @LloretdeMar i poden navegar per Internet de manera il·limitada. La xarxa Wi-Fi també ofereix informació sobre esdeveniments com ara la Festa Major i l’agenda d’activitats del municipi.

Per poder oferir la xarxa Wi-Fi gratuïta, a la platja de Fenals s’han incorporat – des de principis de juny- 7 nou punts d’accés que se sumen als 11 que hi ha des de l’estiu passat a la platja de Lloret.

Una altra dada per afegir: durant el mes de juny s’han connectat prop de 45.000 persones a la Xarxa de wi-fi gratuïta de l’Ajuntament, des de les dues platges.

spot_img

El + Vist