20.1 C
Lloret de Mar
Roda de premsa per presentar les novetats de la temporada

La platja de Fenals compta amb Wifi gratuït des d’aquest estiu i se suma a la de Lloret

Durant el mes de juny s'han connectat prop de 45.000 persones a la Xarxa de wi-fi gratuïta de l'Ajuntament, des de les dues platges.

Roda de premsa per presentar les novetats de la temporada

Darreres Notícies

L’Ajuntament fa un pas endavant i amplia el servei de Wi-Fi gratuït a la platja de Fenals. Es tracta d’una novetat d’aquest estiu, anunciada dies enrere en roda de premsa.

L’any passat, la novetat va ser a la platja central, que han donat bons resultats, i enguany és la de Fenals. Per tant, les dues platges més importants de la destinació ofereixen aquest servei als banyistes. Interessa els turistes que passen les seves vacances a Lloret, especialment els que no tenen dades pròpies per navegar per Internet.

La manera de connectar-se és senzilla. Els usuaris només han de cercar l’opció @LloretdeMar i poden navegar per Internet de manera il·limitada. La xarxa Wi-Fi també ofereix informació sobre esdeveniments com ara la Festa Major i l’agenda d’activitats del municipi.

Per poder oferir la xarxa Wi-Fi gratuïta, a la platja de Fenals s’han incorporat – des de principis de juny- 7 nou punts d’accés que se sumen als 11 que hi ha des de l’estiu passat a la platja de Lloret.

Una altra dada per afegir: durant el mes de juny s’han connectat prop de 45.000 persones a la Xarxa de wi-fi gratuïta de l’Ajuntament, des de les dues platges.

spot_img

El + Vist