8.7 C
Lloret de Mar

L’agenda llatinoamericana es presenta a Lloret amb la Plataforma per la Pau i l’Aurora

La presentació de l'agenda llatinoamericana del 2020 és avui, a partir de les 20 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca. 

Tsunami 4.0
Tsunami 4.0

Darreres Notícies

La Plataforma per la Pau i l’associació de dones l’Aurora organitzen la presentació de l’agenda llatinoamericana, un document nascut 29 anys enrere, per despertar consciències i una actuació alternativa al servei de grans causes. Hi ha qui considera l’agenda llatinoamericana Patrimoni de la Humanitat.

servicios profesionales jimenez

La presentació va a càrrec de Carmen Echazarreta, doctora en Comunicació i professora a la Universitat de Girona. Segons Maria Carme Bernat, de la Plataforma per la Pau de Lloret, Echazarreta està molt compromesa amb una societat justa, inclusiva i que lluita per la igualtat i la sostenibilitat.

Cada any l’agenda inclou un centenar d’articles que conviden a la reflexió, de firmes tan prestigioses com Saramago, Casaldàliga o Arcadi Oliveres. Enguany l’agenda llatinoamericana se centra en el Tsunami 4.0, la revolució digital que ve.

La presentació de l’agenda llatinoamericana del 2020 és avui, a partir de les vuit del vespre, a la sala polivalent de la Biblioteca. 

spot_img

El + Vist