22 C
Blanes

L’ajuntament aprofita l’estiu per a renovar les instal·lacions esportives

A l'estiu baixa l'activitat esportiva a Lloret i l'ajuntament aprofita per a renovar les instal·lacions existents. Aquest 2006 no és cap excepció, ja que està previst fer obres en tres equipaments molt utilitzats. El regidor d’esports, Joaquim Teixidor, ha explicat que es renova la teulada del pavelló municipal, es canvia la gespa artificial del camp […]

Darreres Notícies

A l'estiu baixa l'activitat esportiva a Lloret i l'ajuntament aprofita per a renovar les instal·lacions existents. Aquest 2006 no és cap excepció, ja que està previst fer obres en tres equipaments molt utilitzats. El regidor d’esports, Joaquim Teixidor, ha explicat que es renova la teulada del pavelló municipal, es canvia la gespa artificial del camp de futbol del Molí i també es posa nou el terra del pavelló del Molí, que serà de parquet. L'ajuntament destaca que el concurs per encarregar les obres ja està en marxa i que esperen que no perjudiquin els entrenaments dels clubs. 

A part d'això, en el que portem d'any, els clubs i esportistes de Lloret han fet un gran paper. S'han aconseguit més medalles i classificacions que mai, i això s'atribueix, sobretot, a la tasca que fan dia a dia les entitats esportives, que són més de 50. Joaquim Teixidor ha volgut destacar les fites del club de natació, judo, el d'atletisme, per partida doble, el de volei, el d'hoquei i el club de gimnàstica rítmica, entre altres. A més d'obtenir millors resultats, aquest 2006 s'ha registrat un increment de la pràctica de l'esport i han nascut entitats noves, com dues de tir i una de tennis. 

circo de las estrellas

Tot plegat fa que la demanda s'incrementi, pel que fa a equipaments i espais on practicar les diferents disciplines esportives. Per l'ajuntament, és un repte ja que l'obliga a estar millorant constantment les instal·lacions.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist