9.1 C
Lloret de Mar
Seu Electrònica

L’Ajuntament atorgarà subvencions per fomentar la contractació i l’emprenedoria

El regidor de comerç ha matisat que es tracta d’una prova pilot, que compta amb una partida de 25.000 euros. Si la iniciativa té bons resultats, espera poder repetir-la.

Seu Electrònica

Darreres Notícies

El departament de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament ha engegat una nova línia de subvencions per fomentar, d’una banda, la contractació de persones aturades i, de l’altra, l’obertura de nous establiments a Lloret de Mar durant aquest any 2017. N’ha donat els detalls el regidor de Comerç, Cristian Fernández.

En el primer cas, se subvencionarà la meitat de les quotes de la Seguretat Social de les empreses que contractin persones de Lloret en situació d’atur. La quantitat màxima seran 300 euros al mes. En el segon cas, se subvencionen fins a 600 euros en concepte de les taxes d’obertura del nou establiment comercial o de serveis.

L’edil ha matisat que es tracta d’una prova pilot, que compta amb una partida de 25.000 euros. Si la iniciativa té bons resultats, espera poder repetir-la.

La informació es pot consultar al web seu.lloret.cat. Les sol•licituds s’han de presentar durant la primera quinzena de setembre a l’OIAC, a la planta baixa de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist