15.1 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament col·loca 5 palmeres de més de 7 metres al carrer Ramon Casas, a Fenals

En aquest carrer també s'han fet millores en el sistema de reg, a l'enllumenat i col·locant bancs nous. Les obres han superat els 12.000 euros.

Les noves palmeres
Les noves palmeres

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha col·locat cinc palmeres de gran format al carrer Ramon Casas, que dóna accés al passeig i a la platja de Fenals. Ho ha explicat el regidor de Medi Ambient i Parcs i Jardins, Jordi Orobitg, que creu que és una acció que era necessària perquè es tracta d’un sector molt concorregut, tant per turistes com per veïns.

En aquest carrer també s’han fet millores en el sistema de reg, a l’enllumenat i col·locant bancs nous. Les obres han superat els 12.000 euros. L’aspecte més cridaner són les noves palmeres, de l’espècie Washingtònia, amb un tronc superior als set metres.

D’altra banda, el regidor també ha explicat que, al costat d’altres àrees de l’Ajuntament, s’està treballant per aconseguir la cinquena Flor d’Honor del projecte Viles Florides. A més, aviat podran anunciar que la destinació acollirà el proper congrés d’aquest àmbit.

Fa un any, el setembre del 2017, Lloret va aconseguir la quarta Flor d’Honor. Recordem que la iniciativa de les Viles Florides promou la transformació dels territoris catalans a través de les flors i les plantes ornamentals. Està impulsada per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya.

spot_img

El + Vist