10.1 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament considera necessària la remodelació de l’encreuament de les avingudes de Vidreres i Vila de Blanes

La idea és enderrocar els dos edificis i crear un espai ampli per a les persones que caminin per aquella zona.

La vorera que es vol remodelar
La vorera que es vol remodelar

Darreres Notícies

L’Ajuntament espera poder començar al més aviat possible les obres de la cruïlla de les avingudes de Vidreres i Vila de Blanes. Així ho ha assegurat el regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, que ha argumentat que tot dependrà de les negociacions amb l’empresa que encara treballa al número 2 de l’avinguda de Blanes i amb la propietària del local, perquè aquesta empresa cessi la seva activitat i es pugui enderrocar l’edifici. Això serà possible després que a l’últim ple municipal s’acordés expropiar aquesta edificació per un valor de 168.000 euros, 7.000 menys del que demanava la propietat.

Joan Bernat ha argumentat que la millora d’aquest encreuament és del tot necessària per als vianants, que ara només poden caminar per una vorera de mig metre d’amplada i sovint han d’envair la carretera. El regidor ha explicat que la idea és enderrocar els dos edificis i crear un espai ampli per a les persones que caminin per aquella zona.

El projecte de remodelació de l’espai ja es va aprovar al mandat anterior i, segons Bernat, hi ha una partida pressupostària reservada per poder començar les obres tan bon punt s’arribi a un acord amb la propietària i l’encarregat de l’empresa que té llogat el local.

spot_img

El + Vist