29.6 C
Lloret de Mar
L'Ajuntament

L’Ajuntament contractarà 13 lloretencs a través d’una subvenció de la Generalitat

Els beneficiaris, que han d'estar cobrant la renda mínima d'inserció, faran tasques de jardineria i arranjament d'equipaments municipals i espais públics.

L'Ajuntament

Darreres Notícies

L’Ajuntament contractarà tretze persones aturades que cobren la renda mínima d’inserció, és a dir, la prestació econòmica que els Serveis Socials donen a persones sense recursos.

A través d’un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que té l’objectiu d’afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones aturades, el Consistori farà aquestes contractacions. Els beneficiaris, tal com ha explicat la regidora de Serveis Centrals, Lluïsa Baltrons, faran tasques de jardineria i arranjament d’equipaments municipals i espais públics.

A banda de la condició d’haver d’estar inscrit a l’Oficina de Treball i que s’estigui cobrant la renda mínima d’inserció, a l’hora d’escollir els beneficiaris l’Ajuntament dóna prioritat a les dones amb càrregues familiars, als joves d’entre 18 i 30 anys, als majors de 40, i a aquells que estan a punt d’esgotar el termini màxim de la renda mínima. Els escollits, tindran un contracte a jornada completa durant sis mesos –del 30 de desembre al 29 de juny-, que es complementarà amb vint hores lectives de formació.

Lluïsa Baltrons creu que és molt interessant poder adherir-se a aquests programes de la Generalitat. Per fer aquestes contractacions, el Govern català entregarà una subvenció de 100.000 euros a l’ajuntament.

spot_img

El + Vist