15.6 C
Lloret de Mar
Port de Cala Canyelles

L’Ajuntament demana a la Generalitat l’ampliació del port de Canyelles

Port de Cala Canyelles

Darreres Notícies

L’Ajuntament torna a reclamar a la Generalitat que amplïi el port de Canyelles. El projecte ja està redactat i el Consistori el va presentar al Govern català fa una dècada.

L’alcalde, Romà Codina, ha aprofitat la visita d’aquesta setmana del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, per tornar-li a plantejar la proposta. El conseller va ser a Lloret per inaugurar les obres que el Club Nàutic de Cala Canyelles ha fet a l’equipament, i el batlle creu que seria interessant ampliar-lo per millorar-ne la seguretat i per poder atendre velers. A més, l’ampliació preveu doblar el nombre d’amarraments, que ara mateix són uns 130.

Tot plegat són demandes de l’Ajuntament, però també dels pescadors i del Club Nàutic Cala Canyelles. El conseller va emplaçar l’alcalde a parlar del projecte passat l’estiu. Romà Codina confia en què podran tirar endavant la iniciativa, perquè el director general de ports, Ricard Font, va anunciar fa uns dies que la Generalitat prepara un Pla de Ports que anirà del 2016 al 2020 i que preveu ampliar i reformar equipaments existents.

A la visita de dilluns, el conseller també va anunciar que finalment la prolongació de l’autopista C-32 fins a Lloret tindrà dos carrils per una banda i un, per l’altra. Una notícia que l’alcalde valora de manera positiva, tot i que reconeix que encara no ha vist el projecte definitiu.

L’arribada de l’autopista fins a Lloret permetrà millorar l’accés al municipi. I un altre projecte que millorarà els accessos a la destinació i que, segons l’alcalde, s’està tirant endavant, és la creació d’un carril bus que uneixi Lloret amb l’estació de trens de Blanes.

Tot plegat són notícies que Romà Codina considera que seran molt positius per a la vila.

spot_img

El + Vist