9.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament enderrocarà les graderies de la plaça Pere Torrent abans que acabi l’any

La retirada de les grades serà l'actuació més important de remodelació de la plaça, però el projecte va més enllà i pretén restaurar les filtracions que hi ha a l'aparcament i crear un espai verd.

Les graderies de la plaça Pere Torrent
Les graderies de la plaça Pere Torrent

Darreres Notícies

L’Ajuntament enderrocarà les graderies de la plaça Pere Torrent, popularment coneguda com a plaça de la Llentia, abans que acabi l’any. Segons el regidor responsable del Pla Operatiu signat entre l’Ajuntament, la Generalitat i el Patronat de Turisme, la intenció és fer una transformació important a la plaça. L’objectiu és oferir una millor imatge d’un dels espais més transitats del municipi, facilitar el pas cap als carrers comercials i donar visibilitat a la Casa de la Cultura.

servicios profesionales jimenez

El projecte s’emmarca en la voluntat ambiciosa de rehabilitar tota l’avinguda Just Marlés, el passeig marítim i l’avinguda Pau Casals. De moment, canviar la imatge de la plaça Pere Torrent és un primer pas assequible. La retirada de les grades serà l’actuació més important de remodelació de la plaça, però el projecte va més enllà i pretén restaurar les filtracions que hi ha a l’aparcament i crear un espai verd.

Jordi Orobitg assegura que tant els representants de la Mesa Empresarial de Turisme com de l’associació de comerciants veuen amb bons ulls l’actuació. De moment, l’equip de govern ha encarregat un avantprojecte sobre la futura plaça i, tot i que encara està pendent d’un conveni, el consistori preveu invertir com a mínim 500.000 euros finançats pel Pla Operatiu.

Les graderies de la plaça Pere Torrent es van aixecar fa uns 25 anys, quan va ser urbanitzada. Actualment, tenen una estructura metàl·lica però, anteriorment, havien estat de formigó.

spot_img

El + Vist