4.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament està molt satisfet de poder tornar a obrir el GR-92 a Can Juncadella

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que abans d’obrir definitivament el camí, cal comprovar en quin estat es troba per garantir la seguretat dels vianants.

Camí tancat a Can Juncadella
Camí tancat a Can Juncadella

Darreres Notícies

El camí de Can Juncadella s’obrirà en el termini de quinze dies. Un tram del GR-92 que està tancat des del 2009, quan els amos del xalet de luxe de Can Juncadella van col·locar-hi una porta per evitar que ningú passés per la finca. Llavors, el consistori i l’empresa Flinder Data (vinculada a alts càrrecs del Kazakhstan) van signar un conveni per obrir un nou camí arran de mar. Aquest conveni, però, mai no es va arribar a complir.

En el ple del mes de maig d’aquest 2016, l’Ajuntament va aprovar donar deu dies als propietaris per obrir el camí si volien evitar una expropiació forçosa per la via judicial. El jutjat, però, va frenar les aspiracions del consistori i va aplicar una mesura cautelaríssima, que ara ha decidit aixecar.

L’alcalde, Jaume Dulsat, valora de manera molt positiva la resolució i ha explicat que abans d’obrir definitivament el camí, cal comprovar en quin estat es troba per garantir la seguretat dels vianants.

Dulsat ha insistit en què la reobertura del camí ha estat una prioritat per l’actual equip de govern des del principi.

Recordem que el camí de ronda en el tram entre cala Canyelles i cala Morisca passa per dins de la finca privada de Can Juncadella.

spot_img

El + Vist