Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Turistes al Marina Sand

L’Ajuntament estudiarà si emprèn accions contra la cadena Savoy pel presumpte frau elèctric

L'alcalde, Jaume Dulsat, ha matisat que aquests primers dies els dedicaran a assegurar-se que tots els turistes estiguin ben atesos i a fer costat als treballadors de la cadena.

Turistes al Marina Sand

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

 

L’Ajuntament de Lloret de Mar rebutja la mala gestió dels quatre hotels de la destinació que presumptament feien un ús fraudulent de la xarxa elèctrica. Recordem que són el Sun Village i el Mediterranean Sand (que estan tancats) i el Savoy i el Marina Sand (que funcionen amb grups electrògens). L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que el Consistori estudiarà la possibilitat d’emprendre les mesures legals pertinents contra la cadena hotelera pels perjudicis que ha provocat tot plegat per a Lloret.

Tot i així, l’alcalde ha matisat que aquests primers dies el que toca és assegurar-se que tots els clients estan ben atesos i posar-se al costat dels treballadors per ajudar-los en el que necessiten, sobretot els dels dos hotels tancats.

El que també ha volgut deixar clar l’alcalde és que la cadena tenia la llum punxada a la xarxa d’Endesa i en cap cas a l’enllumenat públic.

A més, l’alcalde assegura que aquest afer només afecta a un grup empresarial i que, en cap cas, no és representatiu de la resta de la planta hotelera de la destinació.

El que sí que considera Jaume Dulsat és que Endesa podria haver actuat abans si fa mesos que coneix la irregularitat i no esperar-se que Lloret estigués en plena temporada turística.

La cadena Savoy només té aquests quatre hotels a Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".